ΑΘΗΝΑ
13:27
|
17.05.2024
Στην εισαγγελία κατατέθηκε νέα έγκληση για βιασμό σε βάρος του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην εισαγγελία κατατέθηκε νέα έγκληση για βιασμό σε βάρος του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο μηνυτής φέρεται να βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην εν λόγω περίπτωση είναι Έλληνας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Κατά το χρόνο τέλεσης του καταγγελλόμενου αδικήματος το φερόμενο θύμα δεν ήταν ανήλικος, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης τον “εντόπισε” στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο.

Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ενώ η καταγγελλόμενη πράξη έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες δύο βιασμούς για τους οποίους ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έχει οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Σημειώνεται ότι χθες, λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι οι άνδρες της σήμανσης παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, το αυτοκίνητο και την μηχανή του, ενώ αφαίρεσαν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο βρήκαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο,. Μάλιστα, έρευνα φέρεται να έγινε και στο σπίτι του αδελφού του σκηνοθέτη, καθώς σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου του κατηγορουμένου, ο αδελφός του είχε στην κατοχή του το κινητό του, το οποίο μάλιστα του είχε παραδοθεί κλειστό.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών, αφού προηγουμένως γίνει εκτενής έλεγχος των ψηφιακών αρχείων του και του περιεχομένου του κινητού του τηλεφώνου, θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος – πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων που έχει προτείνει ο συνήγορος του δεύτερου μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 5-6 μάρτυρες, ένας εκ των οποίων καταγγέλει και κακουργηματική πράξη σε βάρος του.

Πηγή: ethnos.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενάντια στην κακοφωνία: H ενδοοικογενειακή βία ως ζήτημα δημόσιας υγείας

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Τέσσερις νεκροί από ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Τέξας

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα