ΑΘΗΝΑ
04:10
|
24.04.2024
Ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση 2 δεκάχρονες αθλήτριες την περίοδο 2013-2015.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Iδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού δύο ανήλικων αθλητριών και το Σάββατο (13/3) στον Ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ο κατηγορούμενος κακοποιούσε σεξουαλικά και για δύο ολόκληρα χρόνια (2013-2015) τα δεκάχρονα τότε κοριτσάκια.

Οι δύο αθλητριες, ηλικίας 17 ετών σήμερα, κατήγγειλαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων όσα εφιαλτικά βίωσαν από τον 74χρονο σήμερα παράγοντα.

Οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο στο σπίτι του παράγοντα, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν πορνογραφικό υλικό που βρισκόταν στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου, συμμετείχε και στην οργάνωση των αθλητικών προπονήσεων.

Οι ανήλικες δήλωσαν ότι πήραν το θάρρος να προχωρήσουν στην καταγγελία του βιαστή τους μετά τις αποκαλύψεις και την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πέρα από την καταγγελία της δικής της κακοποίησης φέρεται να κατήγγειλε στον εισαγγελέα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης συναθλήτριας της, το οποίο έλαβε χώρα πριν από μία περίπου δεκαετία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα