ΑΘΗΝΑ
07:28
|
20.04.2024
Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, όσοι ασθενείς ήταν θετικοί μεταφέρθηκαν στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει, στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά», όπου σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα κλινικές του νοσοκομείου να κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή, ζήτημα προκύπτει από το γεγονός του εμβολιασμού ή μη των υγειονομικών, αφού φαίνεται πως δεν είχαν όλοι εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς ανάμεσα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, θετικοί βρέθηκαν και 20 νοσηλευόμενοι ασθενείς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στον 6ο όροφο του νοσοκομείου, ώστε να τεθούν σε απομόνωση.

«Έκλεισαν χειρουργεία, εξωτερικά ιατρεία, καθώς και η αιματολογική και η μία ογκολογική κλινική» αναφέρει σε δήλωσή του. «Δεν τηρούνταν το υγειονομικό πρωτόκολλο που επιβάλλει την διενέργεια τακτικών τεστ στο προσωπικό και σε ασθενείς. Επίσης, οι συνοδοί δεν επιδείκνυαν αρνητικό τεστ» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, όσοι ασθενείς ήταν θετικοί μεταφέρθηκαν στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Εκτός των άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος αναφέρθηκε νωρίτερα στον υψηλό αριθμό των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, κάνει λόγο για για τραγικές ελλείψεις προσωπικού. «Η διοίκηση προσπαθεί χωρίς προσωπικό να ανοίξει τη ΜΑΦ ως ΜΕΘ γενικών περιστατικών έξι κλινών χωρίς προσωπικό» αναφέρει συγκεκριμένα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα