ΑΘΗΝΑ
15:19
|
19.05.2024
Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. απομάκρυνε τον διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του 27χρονου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. απομάκρυνε τον διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του 27χρονου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλη υπηρεσία, ενώ τις επόμενες ώρες άλλος συνάδελφός του θα αναλάβει τη θέση.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα απ’ αυτό το πρωτοφανές περιστατικό του αναίτιου ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ακολούθησαν τα σοβαρά επεισόδια στην ίδια περιοχή με τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικού φρουρού της ομάδας “Δράση”.

Τέλος, από σήμερα οι αστυνομικοί της ομάδας “Δράση” θα φέρουν κάμερα στη στολή τους και αριθμό στο κράνος τους. Ωστόσο, η καταγραφή θα γίνεται κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης.

 Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη χρήση καμερών από όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς των υπηρεσιών πρώτης γραμμής, απαντώντας στο τσουνάμι καταγγελιών για αστυνομική βία και αυθαιρεσία κατά τη διάρκεια του κύματος διαδηλώσεων και διαμαρτυριών που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Κασσελάκης: Σχέση καλής γειτονίας μόνο αν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Σλοβακία: Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του πρωθυπουργού Φίτσο μετά την επίθεση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα