ΑΘΗΝΑ
06:24
|
26.04.2024
"Καταπέλτη" σε βάρος της αστυνομίας συνιστά η ιατρική γνωμάτευση για τα τραύματα που υπέστη ο Παπαζαχαρουδάκης στη ΓΑΔΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Άλγος αριστερού ώμου, άλγος ισχίου, άλγος οσφύος, άλγος και οίδημα αριστερής κνήμης, άλγος αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης. Εκχυμώσεις αριστερού γλουτού, πρόσθιας επιφάνειας κνήμης, βραχιονίου. Θωρακαλγία και εγκαύματα. Όσα καταγράφηκαν 4 ημέρες μετά τον βασανισμό που “δεν υπήρξε” στο νοσοκομείο που “δεν πήγα”».

Αυτά αναφέρει στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Άρης Παπαζαχαρουδάκης, που είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και βασανιστήρια μετά την απαγωγή του με κουκούλα από αστυνομικούς, την επομένη της επίθεσης, που είχε δεχθεί αστυνομικός από διαδηλωτές στη Νέα Σμύρνη.

Η ανάρτησή του Αρη Παπαζαχαρουδάκη στο Facebook, που έχει δηλώσει μέλος της Αναρχικής Συλλογικότητας Μασόβκα, συνοδεύεται με φωτογραφίες της ιατρικής γνωμάτευσης από την Ορθοπεδική Κλινική Λιόντου Μάρκου του Γενικού Νοσοκομείου Θριασίου με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2021.

Γνωμάτευση

Σε χαρακτηριστικό σημείο της ιατρικής γνωμάτευσης αναφέρεται ότι ο Παπαζαχαρουδάκης προσήλθε στο νοσοκομείο “σε επείγουσα βάση λόγω αναφερόμενου ξυλοδαρμού”…

Γνωμάτευση

Μένει να δούμε τώρα εάν θα υπάρξει κάποιου είδους αντίδραση από τη μεριά του υπουργείου “Προστασίας του Πολίτη”,το οποίο την μέρα δημοσιοποίησης της υπόθεσης των βασανιστηρίων που υπέστη ο νεαρός στη ΓΑΔΑ, μέσω συνέντευξής του στην Εφημερίδα των Συντακτών, είχε εκδώσει ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες της εφημερίδας… “απολύτως ψευδείς και ακραία δυσφημιστικές για την Ελληνική Αστυνομία”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα