ΑΘΗΝΑ
21:40
|
19.04.2024
"Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές", ξεκαθαρίζει
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκαλύπτει ότι το Πειθαρχικό του Σ.Ε.Η δέχεται απειλές εξαιτίας των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης ηθοποιών που εξετάζονται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο και οι οποίες έχουν αμαυρώσει το καλλιτεχνικό τερέν της χώρας τους τελευταίους μήνες

Πολλές μάλιστα από τις καταγγελίες αυτές έχουν κατατεθεί από τον ίδιο τον Πασχάλη Τσαρούχα στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας διαμηνύει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η να φοβηθεί τις απειλές και να σταματήσει το έργο του.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές“, ξεκαθαρίζει.

Υπενθυμίζεται η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διενεργεί μεγάλη έρευνα σχετικά με τον φάκελο των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί από το ΣΕΗ και οι οποίες αφορούν σε καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχλησή τους από συναδέλφους τους.

Οι καταγγελίες αυτές, τις οποίες προσκόμισε πρόσφατα στην εισαγγελία ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου, αφορούν κατά πληροφορίες σε τρεις ηθοποιούς τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις δικαστικές αρχές.

Εκτός από τους παραπάνω φακέλους, τους οποίους η εισαγγελία, ανοίγει επί της ουσίας από σήμερα, τις επόμενες ώρες θα πρέπει να αναμένονται και εξελίξεις για μια ακόμη δικογραφία, η οποία αφορά στο αδίκημα του βιασμού.

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι σε βάρος γνωστού ηθοποιού που καταγγέλθηκε από τον Γ. Άνθη. Ήδη μάλιστα στο πλαίσιο της προανάκρισης ο καταγγελλόμενος ηθοποιός έχει δώσει ανωμοτί κατάθεση, κατά την οποία αρνήθηκε το αδίκημα του βιασμού που του αποδίδεται και έκανε λόγο για συναινετική σεξουαλική πράξη με τον μηνυτή.

Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί για αυτή την υπόθεση αποτιμά τώρα ο εισαγγελέας, ο οποίος αναμένεται να αποφανθεί άμεσα για άσκηση δίωξης ή μη άμεσα καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα παραγράφεται τον ερχόμενο Μάιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα