ΑΘΗΝΑ
20:26
|
15.05.2024
Η Ριάνα πήγε καμουφλαρισμένη σε μια πορεία για να δείξει την αλληλεγγύη της στους Ασιάτες, θύματα εγκλημάτων μίσους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας Ριάνα συμμετείχε σε μια πορεία με σύνθημα “Stop Asian Hate” («Σταματήστε το μίσος απέναντι στους Ασιάτες») στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας την συμπαράστασή της στους Ασιάτες-θύματα εγκλημάτων μίσους.

Η παρουσία της αποκαλύφθηκε όταν ένας νεαρός διαδηλωτής που ήθελε να ανεβάσει μία φωτογραφία από την πορεία και να την επισημάνει, πλησίασε τη Ριάνα και την ρώτησε πώς είναι το όνομά της στο Instagram – χωρίς να συνειδητοποιήσει σε ποια μιλούσε.

Χωρίς να σχολιάσει τίποτα, η τραγουδίστρια αποκρίθηκε ευγενικά, πληκτρολογώντας στο κινητό του το όνομά της. Αφού κοίταξε προσεκτικά τον λογαριασμό, ο άντρας της λέει σαστισμένος «Είσαι αλήθεια εσύ;».

Ένα ακόμα βίντεο δείχνει την Ριάνα να συμμετέχει ενεργητικά στη διαδήλωση, χορεύοντας στο ρυθμό των συνθημάτων.

Η 33χρονη σταρ από τα Μπαρμπάντος, η οποία τα περασμένα χρόνια έχει τοποθετηθεί δημόσια για σειρά ζητημάτων πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα (όπως όταν στήριξε το αγροτικό κίνημα στην Ινδία) βρέθηκε στην πορεία στο πλευρό της επί χρόνια βοηθού της Τίνα Τρουόνγκ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εγκλήματα μίσους εναντίον Ασιατών Αμερικανών έχουν αυξηθεί πρόσφατα, με αποκορύφωμα ένα περιστατικό τον περασμένο μήνα, όπου ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ άτομα σε τρεις διαφορετικές ινστιτούτα μασάζ στην Ατλάντα, εκ των οποίων έξι ήταν Ασιάτισσες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Χιλιάδες Καναδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά τη δολοφονική απόπειρα -Γνωστός λογοτέχνης ο φερόμενος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα