ΑΘΗΝΑ
02:25
|
31.07.2021
Σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργείου Παιδείας στην επιτροπή των ειδικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισήγηση προς την επιτροπή των ειδικών για άνοιγμα των δημοτικών και γυμνασίων μετά το Πάσχα υπέβαλλε το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η ημερομηνία μάλιστα που προκρίνει για την πλήρη επαναλειτουργία των σχολείων είναι η 10η Μαΐου, δηλαδή η Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr, το θέμα δεν έχει συζητηθεί ακόμα στην επιτροπή και πως η σχετική διαβούλευση θα γίνει πιθανότατα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ τα δεδομένα θα επανεξεταστούν και την αμέσως επόμενη εβδομάδα.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας επισημαίνουν ότι το άνοιγμα μέχρι τα μέσα Μαΐου είναι μονόδρομος καθώς πρόκειται για άρση περιοριστικού μέτρου που δεν μπορεί να γίνει αργότερα. Εξάλλου, χθες Κυριακή σε δηλώσεις της στο κανάλι του OPEN η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είπε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην επαναλειτουργία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Παιδείας θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα, όταν το επιτελείο θα έχει “ζυγίσει” τις δυνατότητες που υπάρχουν. Υπενθυμίζεται ότι τη ματαίωση των προαγωγικών ζητά η ΟΛΜΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τη βία σε βάρος της 31χρονης στη Δάφνη

Chango Bastia: “Haiti remains a colony of the USA”

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Σλάβι Τριφόνοφ έδωσε ο Βούλγαρος πρόεδρος

ΗΠΑ: Κουβαλούσε στο πορτ-μπαγκάζ νεκρά τα δύο της ανίψια επί ένα χρόνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα