ΑΘΗΝΑ
01:02
|
04.05.2024
Ήμαστε απλώς μία στενή ομάδα "φίλων", λέει ο διοργανωτής του ταξιδιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί οι 11 Ουκρανές καλλονές που συνελήφθησαν στο Ντουμπάι για την επίμαχη γυμνή φωτογράφισή τους σε μπαλκόνι να είναι πλέον ελεύθερες, ο Βιτάλι Γκρέτσιν όμως, ο οποίος διοργάνωσε το επίμαχο ταξίδι εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση στο εμιράτο.

Ο 41χρονος Ουκρανο-αμερικανός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη σύλληψή του από τις αρχές του Ντουμπάι, δηλώνει ότι δεν είχε καμία κακή πρόθεση, ισχυρίζεται ότι είναι μία μεγάλη παρέα φίλων που πήγε στο Ντουμπάι για αναψυχή και τονίζει ότι τα επίμαχα πλάνα του είναι “τέχνη” που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα θεωρείτο “φυσιολογική”.

grechin2

Αποκάλυψε επίσης, ότι η απελευθέρωση των Ουκρανών καλλονών είχε και υψηλό οικονομικό κόστος πέραν του συναισθηματικού και τόνισε ότι ελπίζει να απελευθερωθεί και αυτός σύντομα.

Ο Γκρέτσιν επέμεινε ότι η ανάρτηση της επίμαχης γυμνής φωτογράφισης δεν ήταν κάποιο “κόλπο” για την προώθηση σεξουαλικών υπηρεσιών ή για την παραγωγή πορνογραφίας.

“Όταν οι άνθρωποι κάνουν ένα λάθος και απολογούνται γι’ αυτό, πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν” τόνισε. “Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Είναι, επίσης, σαφές ότι δεν ανέβαιναν σε κάποιο τζαμί γυμνές”, σημείωσε. “Ήταν μια απόφαση της στιγμής να βγάλουμε τη φωτογραφία στον ουρανοξύστη του Ντουμπάι”, ξεκαθάρισε

“Συνέβη μέσα σε ένα λεπτό. Μια κοπέλα είπε ‘θα βγάλω μια φωτογραφία’ και έπειτα είπαν και οι υπόλοιπες ‘Κι εγώ’. Δεν είναι πορνό. Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κόσμου θα θεωρείτο φυσιολογική. Σε περιοδικά θα ήταν “τέχνη”… ” συνέχισε, εξηγώντας πως το στιγμιότυπο ήταν προϊόν του αυθορμητισμού των κοριτσιών και όχι μίας στοχευμένης κίνησης που θα βοηθούσε στην προώθηση κάποιας υπηρεσίας.

Ο Γκρέτσιν ισχυρίστηκε ότι και οι 20 γυναίκες ήταν ‘φίλες’ του καθώς επιλέγει να συναναστρέφεται με ανθρώπους με τους οποίους “νιώθει άνετα”. “Είμαστε απλώς μια στενή ομάδα φίλων”, δήλωσε.

Δεν είναι μοντέλα, συνοδοί ή οτιδήποτε άλλο” εξήγησε. “Ήμασταν στην πισίνα ενός φίλου μου και τα κορίτσια έπρεπε να αλλάξουν”, εξηγεί. ” Δεν υπήρχε άλλο σημείο πέρα από το διαμέρισμα του φίλου μου. Τα κορίτσια πήγαν στο διαμέρισμα και μετά κατευθύνθηκαν στο μπαλκόνι για να βγάλουν μια φωτογραφία με θέα. Οι γείτονες μετά τράβηξαν ένα βίντεο κι έγινε viral”, αυτό είναι το στόρι, κατέληξε.

“Δεν έπρεπε να αφήσω να συμβεί αυτό” ομολόγησε. “Τα κορίτσια νόμιζαν ότι βρίσκονται σε ιδιωτική κατοικία πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υπήρχε πρόθεση να συμβεί κάτι κακό. Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Το μετανιώνω. Έχασα έναν μήνα από τη ζωή μου” καταλήγει.

Ανέφερε, ακόμη, ότι και τα 11 κορίτσια πέρασαν δέκα μέρες στη φυλακή κάτω από άσχημες συνθήκες. “Νιώθω υπεύθυνος γι’ αυτό. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσω στους δικηγόρους” τόνισε.

Σημειώνεται ότι οι Ουκρανές καλλονές συνελήφθησαν στο Ντουμπαί με την κατηγορία της δημόσιας ακολασίας επειδή πόζαραν ολόγυμνα σε μπαλκόνι της άπερ κλας γειτονιάς “Μαρίνα”  Αρχικά ειπώθηκε ότι πόζαραν για τις διαφημιστικές ανάγκες νεοσυσταθέντου ισραηλινού porn site.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι κοπέλες που συμμετείχαν στο πρότζεκτ ήταν όλες εξαιρετικά νεαρής ηλικίας. Το βρετανικό site ταυτοποίησε μάλιστα μερικές από αυτές.

naked_women_2

Η αστυνομία συνέλαβε τα κορίτσια αφότου έγινε viral στο διαδίκτυο το βίντεο με τα καυτά πλάνα τους, το οποίο τραβήχτηκε και αναρτήθηκε, σύμφωνα με το RT, από κάτοικο ενός κοντινού κτιριου.

Οι αρχές επισήμαναν ότι “τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων”.


Ο ποινικός κώδικας των ΗΑΕ αντλεί πολλά στοιχεία από τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία, με την αστυνομία να προειδοποιεί ότι οι άσεμνες πράξεις και η ακολασία μπορούν να τιμωρηθούν με εξάμηνη φυλάκιση ή 5.000 dirham (1.300 δολάρια).

Ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 500.000 dirham.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα