ΑΘΗΝΑ
13:16
|
20.04.2024
Έρχονται και ανακοινώνσεις για την κατάργηση της αποστολής SMS στο 13033 και την άρση του περιορισμού των διαδημοτικών μετακινήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα στις έξι το απόγευμα τα νέα μέτρα, συνοδεύοντας τον Βασίλη Κικίλια στην καθιερωμένη ενημέρωση της Τετάρτης, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να είναι τελειωμένη η απόφαση για άρση του μέτρου του περιορισμού των διαδημοτικών μετακινήσεων. Παράλληλα έρχονται και ανακοινώνσεις για την κατάργηση της αποστολής SMS στο 13033. 

Έτσι, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, αμένεται να ανακοινωθεί ότι δεν θα χρειάζεται από την Δευτέρα του Πάσχα να στέλνουμε sms για την εστίαση, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η πλήρης κατάργηση των sms στο 13033.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης για την εστίαση που ανοίγει από τη Δευτέρα 3 Μαΐου “δεν χρειάζεται η αποστολή sms”.

Σημειώνεται επίσης ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις απελευθερώνονται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, με το άνοιγμα της εστίαση, ενώ από το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα θα μπορούμε να μεταφερθούμε σε όποιο σημείο του νομού θέλουμε, αποστέλλοντας τον κωδικό 6.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις (SMS με κωδικός 6 για σωματική άσκηση) αυτή τη στιγμή, είναι ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές επιτρέπονται μόνο για επισκέψεις σε καταστήματα και σε κομμωτήρια (SMS στο 13032).

Τέλος, η κυκλοφορία επιτρέπεται από τις 05:00 το πρωί έως τις 22:00, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) το ωράριο διαμορφώνεται από τις 05:00 μέχρι και τις 23:00.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν επίσης, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα