ΑΘΗΝΑ
06:32
|
19.04.2024
“Ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος μου” - Η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο εργάζεται ο Πάρας διέταξε έρευνα για το περιστατικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καθηγητής στην Κολομβία απολογείται για το ατυχές συμβάν με τη σύζυγό του εν ώρα μαθήματος μέσω Zoom που τον έχει κάνει viral στη χώρα του αλλά και παντού λόγω της έκθεσής του στο διαδίκτυο.

Ο Ρούμπεν Ντάριο Πάρα Ζουλέτα “συνελήφθη” να ασπάζεται το στήθος της συζύγου εν ώρα τηλεμαθήματος και με την κάμερα ανοικτή. Ο καθηγητής Φυσικής υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη σκηνή που είδαν οι μαθητές του ηλικίας 16 και 17 ετών. “Ω, Θεέ μου” ακούγεται να λέει η πρώτη μαθήτρια που αντιλήφθηκε τη γκάφα του καθηγητή της και φυσικά τη διαμοίρασε παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σχολείο χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Ζουλέτα αντιεπαγγελματική και η διευθύντρια ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό.

“Ορισμένες από τις εικόνες με την γυναίκα μου να με χαιρετάει έγιναν viral. Σαφώς και ήταν λάθος μου καθώς δεν αντιλήφθηκα ότι η κάμερα ήταν ακόμα ανοιχτή αφού είχε τελειώσει το μάθημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν το έκανα επίτηδες. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσοι τυχόν προσβλήθηκαν”, δήλωσε ο Κολομβιανός καθηγητής.

Την εποχή της καραντίνας με την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση τα ατυχήματα με τις ανοιχτές κάμερες ήταν αποκαλυπτικά. Πέρυσι ένας πολιτικός στην Αργεντινή αναγκάστηκε να αφήσει την έδρα του στο κοινοβούλιο όταν συνελήφθη σε κοντινή επαφή με γυναίκα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης. Στις Φιλιππίνες η κάμερα κατέγραψε δημόσιο υπάλληλο να έχει σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια κλήσης με Zoom και παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο δημοτικό συμβούλιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα