ΑΘΗΝΑ
14:50
|
04.12.2023
Πυρά από Τζάκρη: “Ο κύριος Καλογρίτσας αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα για την ιατρική επιστήμη”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβλήθηκε η εξέταση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα από την προανακριτική επιτροπή εναντίον του Χρήστου Παππά καθώς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και έχει τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα προς τον πρόεδρο της επιτροπής Σταύρο Κελέτση τα οποία επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για σήμερα εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η σημερινή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Την περασμένη Τετάρτη ο επιχειρηματίας δεν κατέθεσε για λόγους υγείας καθώς όπως είπε ήθελε να αναρρώσει από το εμβόλιο κατά του ιού.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δήλωσή της για τη νέα απουσία του Χρήστου Καλογρίτσα από τις εργασίες της Προανακριτικήςη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη έκανε λόγο για κατάχρηση της συγκυρίας του κορονοϊού από τον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποφύγει την δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει.

“Ο καθ’ υποτροπήν ασθενής βασικός μάρτυρας και το άρρωστο αφήγημα της ΝΔ. Από ό,τι φαίνεται, ο κορονοϊός έχει πλήξει σοβαρά το αφήγημα της ΝΔ όσον αφορά την προανακριτική που έστησε με ψευδείς και χαλκευμένες κατηγορίες. Ο κύριος Καλογρίτσας αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα για την ιατρική επιστήμη, καθώς μετά τις παρενέργειες 14 ημερών λόγω του εμβολιασμού του, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι με την σφραγίδα του ΕΟΔΥ, δηλαδή του κυρίου Μητσοτάκη, ο κ. Καλογρίτσας θα απουσιάσει για πολλοστή φορά από τις εργασίες της Προανακριτικής μέχρι 14 Μαΐου καθώς έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Συνιστούμε στην ΝΔ ή να κλείσει επιτέλους την συμφωνία που θέλει ο κ. Καλογρίτσας προκειμένου να έρθει στην Προανακριτική να καταθέσει τα ψεύδη που του έχει αυτή υποδείξει ή να κλείσει τις εργασίες της επιτροπής η οποία κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος ήδη από τους πρώτους δύο μάρτυρες! Άλλωστε, κανείς πλέον δεν πρόκειται να  πιστέψει, ούτε είχε πιστέψει το υποδεικνυόμενο από τρίτους αφήγημα του κυρίου Καλογρίτσα. Είναι καταφανές ότι πρόκειται για κατάχρηση της συγκυρίας του κορονοϊού προκειμένου να αποφύγει την δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει, όπως υποχρεούται”, καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Τζάκρη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στο αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας

Για συνενοχή σε εγκλήματα πολέμου εναντίον της Γάζας κατηγορείται η Ολλανδία

Μεγάλο «τσεκούρι» για τους εργαζομένους του Spotify

Στο εδώλιο για διαφθορά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα