ΑΘΗΝΑ
18:05
|
19.04.2024
Θύμα του 22χρονου νεαρού σάτυρου φέρεται να έπεσε δύο φορές μέσα σε ένα μήνα μια ακόμη γυναίκα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπαράζ καταγγελιών εναντίον του 22χρονου σάτυρου πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες μετά από την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας την Πέμπτη (6/5) στη Νέα Σμύρνη ότι την ακολούθησε έχοντας έξω από το παντελόνι του το μόριό του και τη σύλληψη του με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατηγορείται για τουλάχιστον 5 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο νεαρός αυτή την φορά είχε καλυμμένο το πρόσωπό του. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θύμα του 22χρονου νεαρού σάτυρου φέρεται να έπεσε δύο φορές μέσα σε ένα μήνα μια ακόμη γυναίκα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως η σεξουαλική παρενόχλησε συνέβη τον Νοέμβριο, σε δρόμο της περιοχής, τονίζοντας πως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Η ίδια ανέφερε πως είδε το αμάξι του νεαρού να κόβει ταχύτητα και όταν πέρασε από δίπλα της τον είδε να αυνανίζεται.

“Τι κάνεις εκεί;, του λεω. Παει να κάνει το τετράγωνο και πήρα την αστυνομία”, αποκαλύπτει το θύμα.

Ένα μήνα μετά, στις 5:15 το πρωί, η ίδια γυναίκα ανέφερε πως περίμενε να ανοίξει το φαρμακείο όταν πρόσεξε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλη σκάλα.

“Κλείσε τη σκάλα του λέω, πάλι ο νεαρός, με πολύ παγωμένο το βλέμμα του, το όργανό του πάλι έξω, ούρλιαζα και περίμενα να φύγει για να μη δει που μένω” καταγγέλλει.

Ωστόσο, η γυναίκα εξέφρασε την απογοήτευσή της που η αστυνομία δεν προέβη σε κάποια έρευνα παρά το γεγονός ότι είχε καταγγείλει το περιστατικό και παρότι είχε δώσει και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του δράστη.

Νωρίτερα σήμερα, μία ακόμη νεαρή κοπέλα από την Κύπρο, αποκάλυψε ότι στις 25 Μαρτίου του 2020, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο σάτυρος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο. 

Ο εντοπισμός του 22χρονου κατέστη εφικτός όταν η νεαρή που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια της. Η κοπέλα θέλησε να προειδοποιήσει τα επόμενα υποψήφια θύματα του συγκεκριμένου άνδρα και προχώρησε στην εξιστόρηση του περιστατικού. Η ανάρτηση έφτασε τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με τα μηνύματα που δέχθηκε και δημοσιοποίησε αργότερα η νεαρή κοπέλα, δεκάδες χρήστες επικοινώνησαν μαζί της για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη.

Ωστόσο, ο πατέρας του 22χρονου δηλώνει ότι “το παιδί είναι τέλειο”, τονίζοντας ότι πιστεύει ότι δεν είναι αυτός ο δράστης.

“Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία”, είπε στο STAR.

Στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας αναγνώρισαν τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη, καθώς και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με το Mega, το μόνο που είπε κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος, είναι πως “έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού- Θα απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Τέμπη: Αίτημα στον ανακριτή για τους αγοραστές των 25 τόνων κατασχεμένου χημικού διαλύτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα