ΑΘΗΝΑ
12:34
|
08.05.2024
Η δίκη του 22χρονου φοιτητή αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος φοιτητής που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από γυναίκες, καθώς ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή.

“Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη” ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Η δίκη του 22χρονου αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Ο κ. Μυταλούδης πρόσθεσε επίσης ότι δεν έγινε ποτέ η δηλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί “βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες”.

“Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το ‘έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες’, δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγραφεί” σημείωσε.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία ο 22χρονος φέρεται να πλησίαζε στον δρόμο γυναίκες και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του. Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μια περίπτωση φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης ενώ εκείνη βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βερολίνο: Γερουσιαστής δέχθηκε επίθεση από άγνωστο σε βιβλιοθήκη

Μάτι: Έφεση για το σύνολο της απόφασης από την εισαγγελία εφετών

Λαμία: 7χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μητέρες δολοφονημένων γυναικών μιλούν για τις γυναικοκτονίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα