ΑΘΗΝΑ
13:25
|
19.04.2024
Καταγγελία και για απόπειρα βιασμού - Αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικάζεται σήμερα ο 22χρονος που αποπειράθηκε να παρενοχλήσει σεξουαλικά μία κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που έμενε. Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από γυναίκες.

 Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 22χρονος ενδέχεται να εμπλέκεται σε περισσότερα ή και σοβαρότερα περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν καταγγελίες, μαρτυρίες, εξετάζουν το κινητό του τηλέφωνο και τον φορητό του υπολογιστή.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη νεαρές γυναίκες μέσα στην πολυκατοικία τους. Η μια από αυτές κατήγγειλε ότι ο 22χρονος τής επιτέθηκε μέσα στο ασανσέρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν ξεχωριστά αντίγραφα για δυο περιπτώσεις για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή έρευνα καθώς βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων, ενδέχεται να τέλεσε και το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία ο 22χρονος φέρεται να πλησίαζε στον δρόμο γυναίκες και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του. Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μια περίπτωση φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης ενώ εκείνη βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Το κανάλι MEGA μετέδωσε επίσης ότι μια 22χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η νεαρή γυναίκα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο. Εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος έφυγε. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα