ΑΘΗΝΑ
23:37
|
23.06.2021
O Ντίτερ Ντεμ ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα για να εμβολιαστεί με το Sputnik V.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γερμανός βουλευτής Ντίτερ Ντεμ, ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα για να εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V.

Ο Ντίτερ Ντεμ, βουλευτής του γερμανικού Κοινοβουλίου με την παράταξη της Αριστεράς (Die Linke), τόνισε από τη Μόσχα όπου μετέβη για τον εμβολιασμό του, ότι η καθυστέρηση έγκρισης του ρωσικού εμβολίου αφορά “πολιτικές σκοπιμότητες”.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν φοβάται να εμβολιαστεί με το ρωσικό σκεύασμα προσθέτοντας ότι το ζήτημα έγκρισης του εμβολίου στη Γερμανία είναι πολιτικό.

Ο Ντίτερ Ντεμ που έδωσε το “παρών”, την Κυριακή (09/05), στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να θυσιάσει τη ζωή των Γερμανών στις πολιτικές σκοπιμότητες.

Απαντώντας στο γιατί επέλεξε το Sputnik V, εξήγησε ότι το έκανε γιατί εμπιστεύεται περισσότερο τα παραδοσιακά εμβόλια.

“Δούλεψα στην υγειονομική περίθαλψη και στον τομέα της Ψυχολογίας, ξέρω ότι τα παραδοσιακά εμβόλια φορέα είναι καλύτερα για το ανοσοποιητικό μας σύστημα από τα σύγχρονα” διευκρίνισε, τονίζοντας ότι το Sputnik V είναι ένα ασφαλές εμβόλιο με λιγότερες παρενέργειες από τα υπόλοιπα εμβόλια που κυκλοφορούν παγκόσμια.

“Όταν εμβολιάζεστε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εμφανιστούν (παρενέργειες). Ο στόχος είναι να μειωθούν οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και, υπό αυτήν την έννοια, νομίζω ότι το Sputnik V είναι ασφαλέστερη επιλογή”, ξεκαθάρισε.

Πηγή: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ιρλανδοί σερβιτόροι-ρατσιστές: 1-0

Κακήν-κακώς αποχώρησε από καφέ-μπαρ του Δουβλίνου την Κυριακή μία ομάδα ρατσιστών που επιτέθηκε λεκτικά σε μία μαύρη έγκυο, πελάτισσα του καταστήματος.
ΣΥΝΑΦΗ

Τουρκία: Με απέλαση των Σύριων σε περίπτωση νίκης του CHP προειδοποιεί ο Κιλιντσάρογλου

Ράμα: Η ένταξη Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ θυμίζει το «Περιμένοντας τον Γκοντό»

Ισπανία: Το 50% των πολιτών με τουλάχιστον μια δόση εμβολίου

“Ειδική μεταχείριση” στην Τουρκία από τη Γερμανία στη Λιβύη…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα