ΑΘΗΝΑ
09:51
|
19.04.2024
Αποτροπιασμό για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στο Καζάν της Ρωσίας, εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter το ΥΠΕΞ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στο Καζάν της Ρωσίας, εκφράζει με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών σε ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Συμπαραστεκόμαστε στο λαό και την κυβέρνηση της Ρωσίας» επισημαίνεται καταληκτικά στην ίδια ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της σημερινής Τρίτης (11/5) ένας 19χρονος ένοπλος σπουδαστής κολλεγίου εισέβαλε σε σχολείο του Καζάν στη Ρωσία και άνοιξε πυρ κατά πάντων. Οι επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται από τις ρωσικές αρχές. Από την επίθεση σκοτώθηκαν 7 παιδιά δεκατεσσάρων χρονών και μία δασκάλα. Πληροφορίες του πρακτορείου RIA-Nόβοστι ανεβάζουν τον απολογισμό των νεκρών στους 11.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκρήξεις στο Ιράν: Για ισραηλινή επίθεση κάνουν λόγο οι ΗΠΑ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Η νέα περιφερειακή υπερδύναμη και η παλιά διεθνής τοιαύτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα