ΑΘΗΝΑ
01:49
|
19.04.2024
O Μr Microsoft φαίνεται ότι "ψάρευε" γυναίκες με την χρυσή Porsche του ενόσω φορούσε ακόμη τη βέρα του...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται ότι δεν είναι μόνο διάσημος για τα επιτεύγματά του στο τερέν της Πληροφορικής αλλά ότι είναι και διαβόητος για τον έκλυτο βίο του…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, ο Καζανόβας, Mr Microsoft φέρεται να άλλαζε τις παρτενέρ σαν τις “ενημερώσεις” των ντέσκτοπ του, παρ’ ότι φορούσε βέρα στο δεξί.

Το Vanity Fair ισχυρίζεται ότι το δημοσίευμά του βασίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος παρακολουθούσε τον Μπιλ Γκέιτς μετά από εντολή της συζύγου του Μελίντα.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του 65χρονου Αμερικανού, διαψεύδει ότι προσέλαβε ντετέκτιβ.

“Η Μελίντα όπως και κανείς από τον κύκλο της δεν προσέλαβαν ιδιωτικό ντετέκτιβ”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μελίντα, χαρακτηρίζοντας τον ισχυρισμό “εντελώς εσφαλμένο”.

Ωστόσο, πρώην υπάλληλος της Microsoft ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έβγαινε ραντεβού με διάφορες καλλονές, χρησιμοποιώντας ως θέλγητρο την χρυσή Porsche του.

Κάνοντας επίδειξη του πλούτου του, ο Μπιλ Γκέιτς άφηνε την Mercedes του στο γκαράζ της εταιρείας του και καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει την χρυσή Porsche του, με την οποία φαίρεται ότι δελέαζε τις ευπροσήγορες παρτενέρ του.

“Ήξερα ότι έκανε πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας τα οποία δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του”, αναφέρει πρώην υπάλληλός του, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι συλλέκτης αυτοκινήτων με μία ιδιάιτερη προτίμηση στις Porsche. Πρόσφατα μάλιστα, αγόρασε μία Porsche Taycan, ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Επιπλέον, έχει ήδη τα κλειδιά μιας Porsche 911 του 1979 και μιας Porsche 959 Sports.

Την περασμένη εβδομάδα, οι “New York Times” είχαν αποκαλύψει ότι ο Γκέιτς, πατέρας τριών παιδιών, παρενοχλούσε υφιστάμενές του, ενόσω διατελούσε πρόεδρος της Microsoft.

Φέρεται ότι στο παρελθόν είχε στείλει μήνυμα σε μία υπάλληλό του ζητώντας της ραντεβού για δείπνο και λέγεται ότι είχε ζητήσει από άλλη κυρία που εργαζόταν στο Ίδρυμα Γκέιτς να τη συνοδέψει σε δείπνο ενόσω βρισκόταν σε “επαγγελματικό” ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Το 2019, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ξεκίνησε έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Μπιλ Γκέιτς, αφότου ενημερώθηκε ότι παρενοχλούσε υπάλληλό του το 2000.

Τον επόμενο χρόνο ο Γκέιτς παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και η εταιρεία προσέλαβε ομάδα δικηγόρων για να εξετάσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

Τέλος, το περιοδικό Vanity Fair αναφέρει ότι, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένα απαιτητικό αφεντικό που υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να υπογράφουν σύμφωνητικό εχεμύθειας, προκειμένου να μην βγάζουν τα άπλυτά του στη φόρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν στις 3 Μαίου.  Σε μήνυμά τους στο Twitter, αποκάλυψαν ότι δεν μπορούσαν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι μετά από 27 χρόνια γάμου.

Πηγές ανέφεραν στο VF ότι το ζευγάρι διατηρούσε για χρόνια καθεστώς “λευκού γάμου” και ότι έμενε μαζί μέχρι το μικρότερο παιδί τους να αποφοιτήσει από το γυμνάσιο.

Η Μελίντα προσέλαβε δικηγόρους για το διαζυγιό της αφότου ανακοινώθηκε η σχέση του αποξενωμένου συζύγου της με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, το 2019, σημειώνει το περιοδικό.

Το διαζυγίο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, έκανε τη Μελίντα Φρεντς Γκέιτς τον τέταρτο πλουσιότερο άνθρωπο στη Γη.

Η περιουσία της 57χρονης εκτιμάται πως ξεπερνά τα 65 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα