ΑΘΗΝΑ
15:45
|
04.12.2021
Νέα απόφαση της ΑΔΕΔΥ μετά και τις πιέσεις της κ. Κεραμέως με την κατάθεση της κατεπείγουσας αγωγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας από την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε για την 16η του Ιούνη η ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Η εξαίρεση αποφασίστηκε για να μην προκληθούν προβλήματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι οποίες ξεκίνησαν χθες, 14 Ιούνιου.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει: “Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων”.

Προηγήθηκε η κατάθεση κατεπείγουσας αγωγής κατά της ΑΔΕΔΥ από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με αίτημα να περιοριστεί η άσκηση της απεργίας στη μη εμπλοκή των εκπαιδευτικών και λοιπών συντελεστών της διεξαγωγής Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και να προβλεφθεί η δυνατότητα χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έως τις 10 π.μ. της Τετάρτης, προκειμένου να μπορέσουν να προσέλθουν οι υποψήφιοι, επιτηρητές και λοιποί συντελεστές στις αυριανές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Στο μεταξύ, το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι μεταθέτει για αργότερα τη στάση εργασίας και συγκεκριμένα από τις 13.00-17.00 προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι Πανελλήνιες. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προειδοποίηση για κατοίκους περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού ο πρώην ΠτΔ Χρήστος Σαρτζετάκης

Δήλωση Κυριακίδου για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου των γυναικών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ευρώπη για μεταφορά παράνομου χρήματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα