ΑΘΗΝΑ
19:40
|
19.04.2024
Απαντήσεις από την επιτροπή των ειδικών ζητά ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη που πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Κοροϊδία” τη νέα οδηγία της επιτροπής ειδικών ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών, ο κ. Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που απεβίωσε από επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της βρετανοσουηδικής εταιρείας.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο κ. Κρυοβρυσανάκης δήλωσε ότι “είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους”, και πρόσθεσε πως “θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι”.

Αναφερόμενος στην επιτροπή ο κ. Κρυοβρυσανάκης υποστήριξε ότι “ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια” και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει “είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα”.

Τέλος, ο κ. Κρυοβρυσανάκης υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η εκλιπούσα σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό, ενώ σημείωσε ότι τέτοιες “παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, δημιουργούν τη σύγχυση”.

Πηγή: ANT1

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Πύργος: Τραυματίστηκε 19χρονος σε αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα