ΑΘΗΝΑ
18:13
|
24.05.2024
Η κυβερνητική εκπρόσωπος κράτησε κλειστά τα χαρτιά για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόφαση για την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Η κ. Πελώνη διευκρίνισε ότι για την εφαρμογή της απόφασης η κυβέρνηση θα περιμένει την εισήγηση της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδριάζει σήμερα με θέμα τη μη υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε χώρους, όπως γήπεδα, συναυλίες, ανοιχτά θέατρα κ.ά.

Αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι το θέμα θα τεθεί εν καιρώ καθώς, όπως σημείωσε, “η καλή επιδημιολογική εικόνα δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Όπου υπάρχει συνωστισμός τα μέτρα θα πρέπει να συνεχιστούν, εκτός αν πει κάτι άλλο η επιτροπή”.

Σύμφωνα με την κ .Πελώνη όσο περισσότερο προχωρούν οι εμβολιασμοί, ακόμα και σε ένα ενδεχόμενο νέο κύμα, ο πληθυσμός θα είναι θωρακισμένος. Επανέλαβε επίσης την τοποθέτηση της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρίας Θεοδωρίδου, ότι το ενδεχόμενο τέταρτο κύμα της πανδημίας θα πλήξει τους ανεμβολίαστους.

“Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των εμβολιασμένων θα ξεκλειδώνουν δραστηριότητες και θα επιστρέφουμε στην κανονικότητα”, είπε η Αριστοτελία Πελώνη και πρόσθεσε, ανέφερε πως “πρέπει όλοι οι πολίτες να πειστούν ότι τα οφέλη του εμβολιασμού είναι μεγάλα”.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δίκη Κιβωτός του Κόσμου: «Έδερναν τα παιδιά και τα έκλειναν σε σιδερένιο κλουβί»

Συλλήψεις σπείρας παραγωγής και εμπορίας αναβολικών

Καμπόσου: Πέθανε το σκυλάκι των memes και του Dogecoin

Πολιτική διοίκηση στη Γάζα με αμερικανική σημαία σχεδιάζει ο Μπάιντεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα