ΑΘΗΝΑ
16:50
|
19.04.2024
Ισχυρίζονται ότι η ΕΛ.ΑΣ φοβάται ότι ο συζυγοκτόνος σκότωσε την Καρολάιν προκειμένου να της "κλείσει το στόμα".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι βρετανικές εφημερίδες Mirror και Daily Mail, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά την πιθανότητα ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να σκότωσε τον σύζυγό του όταν εκείνη έμαθε για τη συνεργασία του με καρτέλ ναρκωτικών.

Η εφημερίδα Mirror ισχυρίζεται ότι η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπολους τη σκότωσε προκειμένου “να της κλείσει το στόμα” όταν η νεαρή μητέρα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για να μεταφέρει ναρκωτικά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη, πως αυτή τη στιγμή ερευνώνται τα οικονομικά του συζυγοκτόνου μετά από υποψίες που κίνησε ο τρόπος ζωής του.

“Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε”, αναφέρει με τη σειρά της η Daily Mail.

“Τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (του συζύγου της Καρολάιν) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου” αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

“Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε “σχεδιάσει” ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι”, σημειώνει το δημοσίευμα. “Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα