ΑΘΗΝΑ
03:11
|
25.04.2024
Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών που εργάζονται σε οίκους ευγηρίας από τον Ιούλιο και όχι από τον Σεπτέμβριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έτοιμη να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και φιλοξενούμενους σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων φέρεται να είναι η κυβέρνηση.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το το OPEN, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών που εργάζονται σε οίκους ευγηρίας από τον Ιούλιο και όχι από τον Σεπτέμβριο-όπως είχε ακουστεί αρχικά-, καθώς οι ηλικιωμένοι έχουν πολλά προβλήματα υγείας και υποκείμενα νοσήματα.


Μάλιστα από το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός και για τους νεοεισερχόμενους στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

Τις προθέσεις της κυβέρνησης στο “μέτωπο” των ανεμβολίαστων αποκάλυψε η χθεσινή ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου, όπου προανήγειλε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμιά οικονομική στήριξη σε ανεμβολίαστους, τονίζοντας ότι θα τους επιβάλλονται και ιδιότυπα προσωπικά περιοριστικά μέτρα από το ερχόμενο φθινόπωρο.


Σύμφωνα με το OPEN, την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος και ο κατάλογος με τις αυστηρές κυρώσεις για καταστηματάρχες και πελάτες στην εστίαση και τους χώρους ψυχαγωγίας, που δεν θα συμορφώνονται με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Την Πέμπτη (1/6) η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα είκοσι ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη λειτουργία των αμιγών και των μικτών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας προκειμένου να ενημερωθούν καταστηματάρχες και οι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι πελάτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα