ΑΘΗΝΑ
22:47
|
23.04.2024
"Δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση" ισχρυρίζεται η 52χρονη Ουκρανή που έκρυβε τον φυγόποινο χρυσαυγίτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εδώ και δύο 24ωρα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής η οποία του παρείχε κάλυψη, βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την ίδια ώρα, η 52χρονη που τον έκρυβε στο σπίτι της στου Ζωγράφου και η οποία καταδικάστηκε για υπόθαλψη εγκληματία, μίλησε για πρώτη φορά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ ισχυριζόμενη ότι προστάτευσε τον φυγόποινο χρυσαυγίτη γιατί δεν ήθελε να δείξει περιφρόνηση στον άνθρωπο που σέβεται.

Η 52χρονη, υποστήριξε ότι ο υπαρχηγός της Χρυστής Αυγής ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την ποινή κάθειρξης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δεν έμενε στο σπίτι της. “Ο άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν 3 ώρες; Μπορεί να ήταν 3μιση”, υποστήριξε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Χρήστος Παππάς “ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί, να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει”.

“Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω φύγε… Μπορούσα; Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται… Ήθελα να μάθω… Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα” αποκάλυψε.

Η 52χρονη, υπενθυμίζεται, ότι είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, ονομάζεται Ιρίνα Κρουσένιτσκα και ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα, στις δημοτικές εκλογές.

“Είμαι νομοταγής άνθρωπος. έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι προς Θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση”, ξεκαθάρισε.

Παραθέτουμε το βίντεο του Open:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα