ΑΘΗΝΑ
02:46
|
19.04.2024
Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία - Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα στις 15:00 τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του επονομαζόμενου “Πρίγκιπα” του ελληνικού πενταγράμμου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

 Η σορός του θα βρίσκεται από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Α’ νεκροταφείο, σε κλιματιζόμενο χώρο. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, γι’ αυτό η κηδεία θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

 Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. “Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο !!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα”, έγραψε η πρόεδρος του ΕΟΤ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Ελλάδας στην 60η Μπιενάλε Βενετίας

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα