ΑΘΗΝΑ
15:10
|
31.07.2021
Νέα αποκάλυψη από την πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας – “Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα”, είπε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια νέα  αποκάλυψη προχώρησε η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” πέρα από τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας του αθλήματός της που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη και έδωσε τη δύναμη σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν δημοσίως για την κακοποίησή τους. Αυτή τη φορά η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι “ένα πολύ μεγάλο όνομα του αθλητισμού”, την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στην ηλικία των 16 ετών.

“Ναι (σ.σ. είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί) από πολύ μεγάλο αθλητή, ολυμπιονίκη όταν ήμουν 16 ετών ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα”, είπε Σοφία Μπεκατώρου στα “ΝΕΑ” και συνέχισε: “το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω ‘τι κάνεις;’. Μου απάντησε ‘έλα τώρα, δεν θέλεις;’. Του απάντησα ‘όχι’ και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω”.

Η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογείται ότι περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της ο οποίος, όπως λέει, της απάντησε: “Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε”.

“Φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα”, εξήγησε η Ολυμπιονίκης. “Κρίνοντας από τον ίδιο αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο”, καταλήγει η Σοφία Μπεκατώρου.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές

ΣΥΡΙΖΑ-Μωραΐτης: «Ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Ιακωβίδης»

Ενεργοποιήθηκε το 112 για την πυρκαγιά στην Ζήρια Αχαΐας

Σε ποιους πολίτες τρίτων χωρών επιτρέπεται από 26/7/2021 η έξοδος και επανείσοδός τους στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα