ΑΘΗΝΑ
16:21
|
25.04.2024
Στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα πάντα στις φλόγες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το σούπερ μόντελ, Μπέλαν Χαντίντ, γνωστή για τις ακτιβιστικές πρωτοβουλίες της, στέκεται δίπλα στους Έλληνες πυρόπληκτους που πλήττονται από το μένος της πυρκαγιάς εδώ και μία περίπου εβδομάδα, χάνοντας περιουσίες, επιχειρήσεις, κόπους μίας ολόκληρης ζωής αλλά και το “οξυγόνο” τους από τα παρθένα δάση που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σημειώνεται ότι οι τρομακτικές πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες απασχολούν και τον διεθνή Τύπο, συσπειρώνοντας γύρω από δράσεις υπέρ των πυρόπληκτων λαμπερές προσωπικότητες της σόου μπιζ αλλά και απλούς ανθρώπους.


Η Παλαιστινιακής καταγωγής καλλονή που εδώ και αρκετά χρόνια επιλέγει τη Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της, εκφράζει την αλληλεγγύη και υποστήριξής της στους πληγέντες των πυρκαγιών, μέσα από δύο αναδημοσιεύσεις στα Insta Stories του Instagram, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό της.


Στο πρώτο από τα Insta Story της αναδημοσίευσε την ανάρτηση του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καλώντας τον κόσμο για βοήθεια είτε μέσω της συλλογής τροφίμων είτε καταβάλλοντας δωρεές χρηματικών ποσών.

Στο δεύτερο στόρυ της αναδημοσίευσε την ανάρτηση της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου με μια συγκλονιστική φωτογραφία που σκιαγραφεί το μέγεθος της καταστροφής.

Η Μπέλα Χαντίντ, πρόσφατα είχε ταχθεί υπέρ των Παλαιστινίων και της πατρίδας τους πατέρα της, πρωταγωνιστώντας σε πορείες και αναβάζοντας στα live stories της υλικό από τα εκατοντάδες θύματα και τους δεκάδες νεκρούς από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας, για να δεχτεί και η ίδια τελικά, “πυρά” από το κράτος του Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα