ΑΘΗΝΑ
14:44
|
25.04.2024
"Το ένα παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική. Ο άλλος είναι σε θάλαμο με σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονίζει και συγκινεί ο πατέρας των δύο εθελοντών πυροσβεστών που τραυματίστηκαν κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης της πύρινης λαίλαπας στις Αφίδνες και οι οποίοι νοσηλεύονται στο ΚΑΤ.

Τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στη Ρέρα Αφιδνών τις προηγούμενες ημέρες. Ο ένας εκ των δύο ωστόσο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πατέρας τους Κώστας Μανιάς τόνισε ότι ο ένας γιος του χαροπαλεύει στην εντατική, ενώ ο δεύτερος δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλεύεται σε θάλαμο καθώς φέρει εγκαύματα και στα δύο χέρια του.

“Δεν κάηκαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι μέσα στο δάσος”, είπε ο πατέρας τους. “Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για τον γιο μου που είναι στην εντατική, λένε ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του”, συνέχισε ο κ. Κώστας Μανιάς στην εκπομπή “Από τις έξι” στην ΕΡΤ.

“Το ένα παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική. Ο άλλος είναι σε θάλαμο με σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια. Χθες βράδυ, πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. Δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος. Εκεί έπαθαν τη ζημιά” ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μανιάς.

«Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, ειδικά για εκείνο που είναι στην εντατική, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ. Όταν ρωτάω τον γιατρό για το τι εννοεί ‘σοβαρή κατάσταση, μπορεί δηλαδή να κινδυνεύει η ζωή του;’, εκείνος μου απαντά ‘να σου πω την αλήθεια, δεν αποκλείω τίποτα'”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα