ΑΘΗΝΑ
01:18
|
08.05.2024
Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, συμφώνησε να παραιτηθεί από κηδεμόνας της, γεγονός που συνιστά μια σημαντική νομική νίκη για την ποπ σταρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμς Σπίαρς, συμφώνησε να παραιτηθεί από κηδεμόνας της, γεγονός που συνιστά μια σημαντική νομική νίκη για την ποπ σταρ, στη μάχη της ενάντια στο καθεστώς «κηδεμονίας» το οποίο της έχει επιβληθεί εδώ και 13 χρόνια.

Ο Σπίαρς ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί με δικαστικό έγγραφο που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη (12/8), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό Variety και ο διαδικτυακός ιστότοπoς TMZ.

Στην κατάθεση, οι πληρεξούσιοι του Τζέιμς Σπίαρς δηλώνουν ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνσή του από τη θέση του κηδεμόνα της περιουσίας, σύμφωνα με το έγγραφο ανάθεσης εκτέλεσης διαθήκης, παράγραφος 2650», αλλά ότι η δημόσια μάχη μεταξύ αυτού και της κόρης του κατέστησε την κίνηση απαραίτητη.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πληρεξούσιος δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δήλωσε στο TMZ ότι «είναι ευχαριστημένος αλλά όχι απαραίτητα έκπληκτος που ο κ. Σπίαρς και ο δικηγόρος του αναγνωρίζουν τελικά ότι πρέπει να απομακρυνθεί». Δήλωσε επίσης ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την «έντονη έρευνα για τη συμπεριφορά του κ. Σπίαρς και άλλων, οι οποίοι τα τελευταία 13 χρόνια, απέσπασαν εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του» και ανυπομονεί να λάβει την ορκωτή κατάθεση του κ. Σπίαρς στο εγγύς μέλλον.

Ο αγώνας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την αποτίναξη του καθεστώτος «κηδεμονίας» και οι κατηγορίες κατά του πατέρα της για απόλυτο κι ασφυκτικό έλεγχο όσον αφορά την επαγγελματική και προσωπική της ζωή τα τελευταία 13 χρόνια, έχει τραβήξει τα βλέμματα στην Ουάσινγκτον, με τους νομοθέτες σε Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία να λένε ότι απαιτείται επανεξέταση του συγκεκριμένου νομικού καθεστώτος.

Πηγές: The Hill

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα