ΑΘΗΝΑ
17:13
|
07.05.2024
O 49χρονος Αμερικανός από τη Βόρεια Καρολίνα ζητούσε να μιλήσει με τον Πρόεδρο Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 49χρονου άνδρα που είχε παρκάρει έξω από τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον απειλώντας να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό.

Μετά από διαπραγμάτευση με τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές και έληξε η υπόθεση.

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον Φλόιντ Ρόζμπερι που είναι μέλος και ψηφοφόρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Είχε συλληφθεί άλλες 22 φορές στο παρελθόν.

In the live stream - which has not been confirmed by police, the man says: 'We got a few options here Joe. You shoot me, two and half blocks are going with me'

Στο λογαριασμό του στο Facebook ο 45χρονος από τη Βόρεια Καρολίνα είχε ξεκινήσει “απευθείας μετάδοση” της ενέργειάς του έξω από τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου με τον τίτλο “Η Επανάσταση είναι εδώ”, απαιτώντας να μιλήσει με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν επειδή ανησυχούσε για την τύχη του αφγανικού λαού.

A witness also posted a picture to Twitter which showed the same man in a truck, after he tossed dollar bills out of the window

Οι αστυνομικοί δεν ήταν άμεσα σε θέση να εξακριβώσουν εάν όντως μετέφερε πακέτο παγιδευμένο με εκρηκτικά, όπως ισχυριζόταν. Είπαν ωστόσο σε μία σύντομη συνέντευξη Τύπου πως ο 49χρονος είχε πρόσφατα χάσει τη μητέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικές διαταραχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα