ΑΘΗΝΑ
00:21
|
27.04.2024
“Πέταξε” κορμό δέντρου προς τους πυροσβέστες ενώ μάχονταν με τις φλόγες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή των Βιλίων μαίνεται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα και η κατάσταση παραμένει δύσκολη για τους κατοίκους και τους πυροσβέστες που επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες.

Ένα απίστευτο βίντεο απαθανατίζει πόσο άνιση είναι η μάχη με την πύρινη λαίλαπα στα Βίλια. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από τον λογαριασμό Forecast Weather. Καταγράφει τη στιγμή που ένας στρόβιλος από τη φωτιά “εκτοξεύει” κορμό δέντρου στον αέρα. “Κεφάλι! κεφάλι! κεφάλι!” ακούγεται να φωνάζει πανικόβλητος κάποιος, πιθανότατα πυροσβέστης. 

Απίστευτο βίντεο από το μέτωπο της πυρκαγιάς στα Βίλια.Στρόβιλος φωτιάς στα Βίλια σήκωσε ψηλά και πέταξε προς την πλευρά των πυροσβεστών κορμό δέντρουUnbelievable video from the fire to Villia Fire devil in Vilia lifted up and flew towards the side of the firefighters tree trunk.Βίντεο: Danny_mac89Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς αναφορά στην σελίδα.

Posted by Forecast Weather Greece on Wednesday, August 18, 2021

Στο μεταξύ, το πύρινο μέτωπο έχει φουντώσει από το πρωί και πλησιάζει αυτήν την ώρα τους οικισμούς Οινόη και Πανόραμα (πρώην ΤΙΤΑΝ).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα