ΑΘΗΝΑ
01:18
|
23.09.2024
Κατηγορείται ότι χτύπησε οικιακή βοηθό – “Κατασκευασμένη καταγγελία”, απάντησε ο δικηγόρος της σταρ της ποπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται εκ νέου η Αμερικανίδα σταρ της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κατηγορούμενη για βίαιη συμπεριφορά μετά από καταγγελία οικιακής βοηθού. Η εργαζόμενη υπέβαλε την καταγγελία μετά από καβγά στο σπίτι της εργοδότριάς της την περασμένη Δευτέρα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τα ευρήματα της έρευνάς του στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες θα κρίνουν αν θα ασκηθεί δίωξη για πλημμεληματική σωματική βλάβη σε βάρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρoουζενγκάρντ αρνήθηκε οποιαδήποτε παράβαση από μέρους του πελάτη του. “Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα για τα ταμπλόιντ – αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια υπερβολική αντίδραση που περιλαμβάνει το γνωστό ‘αυτός είπε, αυτή είπε’ σχετικά με ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς χτυπήματα και προφανώς κανένα τραυματισμό”, δήλωσε ο Ροουζενγκάρντ. “Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι καταγγελία θέλει. Το θέμα έπρεπε να είχε κλείσει αμέσως”.

Η οικιακή βοηθός υποστηρίζει ότι η 39χρονη Σπίαρς της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο μετά από καβγά.  Το περιστατικό με την οικονόμο έρχεται εν μέσω ενός αγώνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τερματίσει την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ήλεγχε τη ζωή και τα οικονομικά της τα τελευταία 13 χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι σχεδιάζει να παραιτηθεί από το ρόλο του ως κηδεμόνας της κόρης του, αλλά με τους δικούς του όρους και όχι άμεσα.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα