ΑΘΗΝΑ
00:36
|
27.04.2024
Για εκβιασμό κατηγόρησε τον πατέρα της ο δικηγόρος της ποπ σταρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές προτού αποχωρήσει από την κηδεμονία που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματά της της ποπ σταρ, κίνηση που παρομοιάζεται με εκβιασμό σε δικαστικό έγγραφο.

Σύμφωνα με το έγγραφο που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μάθιου Ρόζενγκαρντ χθες την Τρίτη (31/8), ο προγραμματισμένος λογιστικός απολογισμός της κηδεμονίας από τον πατέρα της, τον οποίο λέει ότι θέλει να ολοκληρώσει πριν αποχωρήσει, θα αποφέρει στον ίδιο σημαντικές πληρωμές.

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της. «Η απροκάλυπτη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και την απομάκρυνση με αντάλλαγμα πληρωμές ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, επιπλέον των εκατομμυρίων που έχουν ήδη αποκομίσει από την περιουσία της, τόσο ο Σπίαρς  όσο και οι συνεργάτες του, είναι αδιέξοδη».

Εκπρόσωπος του Τζέιμι Σπίαρς δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό, αν και ο Σπίαρς έχει αρνηθεί στο παρελθόν αδικήματα και έχει υπερασπιστεί τον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων της κόρης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από την ζωή της κόρης του. Θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Αυγούστου ο πατέρας της ποπ σταρ συμφώνησε να παραιτηθεί από κηδεμόνας της, γεγονός που συνιστά μια σημαντική νομική νίκη για την ποπ σταρ, στη μάχη της ενάντια στο ασφυκτικό καθεστώς «κηδεμονίας» το οποίο όπως η ίδια ισχυρίζεται της έχει επιβληθεί εδώ και 13 χρόνια.

Πηγές: Variety, The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα