ΑΘΗΝΑ
01:07
|
21.05.2024
Οικειοθελώς παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός του AUDI R8, που αναζητούσαν οι αρχές. Βίντεο με τη διαδρομή του τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/9) κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi R8 που βρέθηκε δίπλα στην Πόρσε του τράπερ Mad Clip λίγο πριν το δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και το οποίο στέρησε τη ζωή του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλου.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας το αυτοκίνητο του 34χρονου καλλιτέχνη ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο. Δίπλα στην Πόρσε του Mad Clip βρέθηκε το μοιραίο βράδυ ένα Audi R8, ο οδηγός του οποίου κατέθεσε στην αστυνομία τη δική του εκδοχή για το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δηγός του Audi δεν συνελήφθη από την αστυνομία αλλά παρουσιάστηκε οικειοθελώς μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές.

Ο οδηγός του Audi κατέθεσε ότι βρισκόταν μεν στο σημείο, αλλά δεν συμμετείχε σε κάποια κόντρα και δεν είχε καμία σχέση με το εν λόγω δυστύχημα. Τόνισε ότι κράτησε “απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο (Πόρσε) για να μην δημιουργήσω πρόβλημα”.

Πρόσθεσε πώς βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο, όταν ο Mad Clip πλησίασε με την Πόρσε του. Με το που άναψε το φανάρι, ο Mad Clip ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντάς πίσω του το Audi R8 το οποίο δεν είχε πρόθεση να κοντραριστεί με την Πόρσε.

Μετά από 500 περίπου μέτρα, το αυτοκίνητο του τράπερ ξέφυγε της πορείας του οδηγώντας τον 34χρονο στον θάνατο.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται τα δυο super cars να ξεκίνησαν κόντρα απο τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης, να πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, και ο 34χρονος τράπερ να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του εξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του Audi αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του καθώς δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σήμερα, αναμένονται τα αποτελέσματα της της τοξικολογικής εξέτασης από την οποία θα διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων στον οποίο βρισκόταν πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Το βίντεο πριν το μοιραίο τέλος του τράπερ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα