ΑΘΗΝΑ
20:58
|
17.06.2024
Γ. Οικονόμου: Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Φουντώνουν τα σενάρια της ονοματολογίας για τον υπουργικό θώκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τα τραύματα που άφησε η πολύκροτη υπόθεση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που λέγεται ότι χειρίζεται προσωπικά το θέμα, δείχνει να μην βιάζεται να επιλέξει νέο υπουργό για τον θώκο της Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο, τα σενάρια της ονοματολογίας φουντώνουν και ποντάρουν κυρίως σε ένστολους διαδόχους.

Σύμφωνα πάντως με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, το όνομα του προσώπου που θα τοποθετηθεί στο υπουργείο, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου” είπε συβυλλικά ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε: “Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις”.

“Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν δημιουργείται κατόπιν απαιτήσεως του κ. Αποστολάκη, ήταν ειλημμένη απόφαση“, είπε επίσης.


Μέχρι τη Δευτέρα πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι θα κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ωστόσο, στη σχετική λίστα της ονοματολογίας που διακινείται, με χαϊλάιτ υπογραμμίζονται τα ονόματα του στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Αλέξανδρου Διακόπουλου, του στρατηγού Χρήστου Μανωλά και του πτεράρχου Ευάγγελου Τουρνά.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαινόμενοι οι διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου έξω από την Κνέσετ

Κασσελάκης: «Υποψήφιος σε νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Τσίπρα»

Διαδοχικές οι συναντήσεις του Έιμος Χοκστάιν στο Ισραήλ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο οδικός χάρτης του Πούτιν για διαπραγματεύσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα