ΑΘΗΝΑ
01:02
|
17.04.2024
Την παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου που έκανε την καταγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τους εικονικούς εμβολιασμούς πολιτών και υγειονομικών στο Κέντρο Υγείας του Παλαμά Καρδίτσας, την κομπίνα με τα rapid tests στη Σαντορίνη, τον θάνατο αρνήτριας του νέου κορονοϊού που δεν ήθελε να διασωληνωθεί στον “Ευαγγελισμό” μια νέα καταγγελία από την Πάτρα δίνει μια εικόνα πρωτόγνωρου διχασμού στην ελληνική κοινωνία.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, αποκάλυψε ότι αρνητές των εμβολίων φτάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους. Η ίδια ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το θέμα. “Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση”, ανέφερε η κ. Μαστοράκου και πρόσθεσε, “είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες ‘αντιεμβολιαστών’ ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα