ΑΘΗΝΑ
06:08
|
19.04.2024
“Ούτε στη Σταυρούπολη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!”. Το “Κοσμοδρόμιο” ήταν μαζί με τους φοιτητές στην πορεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε η νέα κινητοποίηση των φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες φοιτητές διαδήλωσαν ενάντια στην ελάχιστη βάση εισαγωγής, την πανεπιστημιακή αστυνομία, τις διαγραφές φοιτητών αλλά και με βασικό σύνθημα την καταδίκη των επιθέσεων των νεοναζιστικών ομάδων στο 1ο και 20 ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

“Ούτε στη Σταυρούπολη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!” είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγονται αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι διεκδικούν μεταξύ άλλων το άνοιγμα των σχολών τους να συνοδευτεί με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διά ζώσης διδασκαλία, ώστε οι σχολές να μην ξανακλείσουν. 

Επίσης, απαιτούν την κατάργηση του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη και εναντιώνονται σε οποιαδήποτε σκέψη για νέο νόμο -πλαίσιο που θα περιλαμβάνει κλείσιμο και συγχωνεύσεις τμημάτων. Η πορεία είχε και παλμό και δυναμισμό και στόχος παραμένει να λάβει το μήνυμα το υπουργείο Παιδείας.

Η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους έχει πλέον αποκατασταθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα