ΑΘΗΝΑ
17:23
|
04.05.2024
Διακανονισμός αγνώστων όρων στη νομική διαμάχη και ανταλλαγές φιλοφρονήσεων για τις μελλοντικές τους συνεργασίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Walt Disney έλυσαν τις διαφορές τους κηρύσσοντας τη λήξη της μεταξύ τους νομικής διαμάχης για την κυκλοφορία της ταινίας “Black Widow” στην οποία πρωταγωνιστεί η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός. Οι όροι του διακανονισμού ανάμεσα στην Disney και την εταιρεία της ηθοποιού, Periwinkle Entertainment, δεν αποκαλύφθηκαν. 

Πριν από δύο μήνες, τον Ιούλιο, η Σκάρλετ Γιόχανσον κατέθεσε αγωγή σε βάρος της Disney κατηγορώντας την για παραβίαση των όρων του συμβολαίου της, όταν η εταιρεία αποφάσισε να προβληθεί η ταινία στη συνδρομητική πλατφόρμα streaming Disney+, παράλληλα με τους κινηματογράφους. Σύμφωνα με τη σταρ της ταινίας αυτή η απόφαση θα είχε συνέπειες στις απολαβές της που βασίζονται εν πολλοίς στις εισπράξεις από τις προβολές στους κινηματογράφους. 

“Είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε σε μια συμφωνία κοινής αποδοχής με την Σκάρλετ Γιόχανσον για την ταινία Black Widow”, δήλωσε ο Άλαν Μπέργκμαν, πρόεδρος περιεχόμενοι των στούντιο της Disney. “Εκτιμούμε πολύ τη συνεισφορά της στο σύμπαν της Μάρβελ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στα επόμενα πρότσεκτ, συμπεριλαμβανομένου του Tower of Terror”, πρόσθεσε ο Μπέργκμαν.

Την ικανοποίησή της για τη λήξη της αντιδικίας εξέφρασε και η Γιόχανσον επισημαίνοντας: “Είμαι απίστευτα υπερήφανη για τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί τα τελευταία χρόνια και έχω απολαύσει ιδιαίτερα τη δημιουργική σχέση μου με την ομάδα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια”.

Το Black Widow έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου και έχει αποφέρει πάνω από 378 εκατομμύρια δολάρια από εισιτήρια κινηματογράφων παγκοσμίως, σύμφωνα με το Box Office Mojo. Παράλληλα, στο Disney+, όπου η χρέωση ήταν 30 δολάρια, απέφερε περίπου 60 εκατ. τις 20 πρώτες ημέρες, σύμφωνα με την εταιρεία. 

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα