ΑΘΗΝΑ
03:25
|
19.04.2024
Η 12η γυναικοκτονία από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Ο 78χρονος κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε και αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρας, ηλικίας 78 ετών, στην Αργολίδα σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Είναι η 12η γυναικοκτονία από τις αρχές του τρέχοντος έτους στην Ελλάδα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση μιας 32χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 78χρονος άνδρας από την Βερβερούδα Ερμιονίδας κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε ότι η σύζυγός του είναι νεκρή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στον τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Οι αστυνομικοί διερεύνησαν τους χώρους και διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα.  

Ο ιστότοπος protothema.gr γράφει ότι η σύζυγος, 75 ετών, φέρεται να έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει επακριβώς πώς προκλήθηκε ο θάνατος της  γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους στον οικισμό. Το σπίτι τους στο χωριό της Βερβερούδας φαίνεται να ήταν το εξοχικό τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα