ΑΘΗΝΑ
16:18
|
25.04.2024
Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 30χρονος - Η δικογραφία τού αποδίδει την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 30χρονος συνελήφθη καθώς φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα ακροδεξιών με αλυσίδες και taser επιτέθηκε οργανωμένα σε μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν εξόρμηση στην πλατεία Ελευθερία. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος περιλαμβάνεται στη λίστα των ατόμων που έδωσε στη δημοσιότητα ο 902.gr, ως δράστες της επίθεσης. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος παραδόθηκε όταν είδε το όνομά του στη σχετική λίστα. 

Σήμερα ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Η δικογραφία τού αποδίδει την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία.

Στην προανακριτική του απολογία φέρεται να αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, ισχυριζόμενος ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι εργαζόταν σε καφέ της περιοχής και ενεπλάκη στο περιστατικό για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ αποποιήθηκε κάθε σχέση με ακροδεξιές ομάδες.

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα ακόμη άτομα για το συμβάν, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρία μέλη της ΚΝΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα