ΑΘΗΝΑ
07:02
|
17.05.2024
Δεν συνελήφθησαν καθώς παρήλθε το αυτόφωρο. Ελεύθερος και ο 30χρονος συλληφθείς για την ίδια επίθεση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρία ακόμη άτομα ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 20χρονο, έναν 26χρονο κι έναν 29χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν, ωστόσο καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

Ελεύθερος και 30χρονος συλληφθείς για την ίδια επίθεση

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 19/10 και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας μαρτύρων, και ήρε την κράτησή του.

Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη ατόμων (20, 26 και 29 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα