ΑΘΗΝΑ
10:49
|
19.05.2024
Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης ο 54χρονος γυναικοκτόνος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης ο 54χρονος που απειλούσε να αυτοκτονήσει σε απόκρημνη περιοχή, αφότου σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, στο προαύλιο ξενοδοχείου, στα περίχωρα της Ιεράπετρας στην τοποθεσία του Περιστερά.  

Προηγήθηκαν πολύωρες διαπραγματεύσεις, στις οποίες από κάποιο σημείο και μετά, συμμετείχε και ο 25χρονος γιος του δράστη και του θύματος. Μετά τις πρώτες βοήθειες, ο γυναικοκτόνος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. 

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Περιστερά, σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στη 48χρονη, την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και την εμβόλισε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε. Στη συνέχεια τη μαχαίρωσε αρκετές φορές όσο ήταν πεσμένη. Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που μετέβη στον τόπο του εγκλήματος, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε οκτώ μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Θύμα και θύτης είχαν τέσσερα παιδιά, έναν 25χρονο, μια 22χρονη και δύο δίδυμες 18 ετών.

Πηγές: ΕΡΤ, Mega TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα