ΑΘΗΝΑ
12:30
|
27.05.2024
Το σκηνικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου περιέγραψε άτομο από το οικείο περιβάλλον της 48χρονης Νεκταρίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το σκηνικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου περιέγραψε άτομο από το οικείο περιβάλλον της 48χρονης Νεκταρίας που έπεσε το πρωί της Παρασκευής νεκρή από το μαχαίρι του εν διαστάσει συζύγου της στο προαύλιο ξενοδοχείου στην τοποθεσία Περιστεράς, έξω από την Ιεράπετρα.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega φίλη του θύματος, οι εντάσεις με τον δράστη ήταν συχνές, με τον 54χρονο γυναικοκτόνο να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, φέρεται να είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια.

“Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία”, είπε η φίλη του θύματος, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει, ωστόσο δεν έγινε κάποια ενέργεια. Από το τοπικό αστυνομικό τμήμα πάντως διαρρέεται, όπως μετέδωσε το Mega, ότι δεν είχε γίνει επώνυμη καταγγελία. 

Υπενθυμίζεται πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά την αποτρόπαια πράξη του, μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, καθώς φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, καθώς αυτοτραυματίστηκε μετά το έγκλημά του. Παραμένει φρουρούμενος και αύριο θα κριθεί αν είναι σε θέση να παραπεμφθεί στις δικαστικές αρχές της Νεαπόλεως.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έναν 25χρονο, μια 22χρονη και δύο δίδυμες 18 ετών. Η σημερινή είναι η 13η γυναικοκτονία στη χώρα από τις αρχές του 2021.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποινική δίωξη στον 33χρονο για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ενέσιμο διάλυμα λιποδιάλυσης

3ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Άλκης Καμπανός» το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Μνημείο για τα θύματα των Τεμπών θα στήσει ο Δήμος Αθηναίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα