ΑΘΗΝΑ
08:14
|
20.04.2024
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο χορογράφος βρίσκεται στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλος επικράτησε μετά τις χυδαίου ύφους και ρατσιστικού περιεχομένου αναρτήσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Reader και της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Το Βήμα”, ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει ύστερα από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου και διαμένει.

Νωρίτερα η Nescafe ανακοίνωσε πως θα διακόψει τη συνεργασία της με τον χορευτή εξαιτίας των σχολίων του. “Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία”, αναφέρει η εταιρεία στο Twitter.

Yπενθυμίζεται πως αγανάκτηση και έντονες επικρίσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το story του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό με βίντεο που ανήρτησε κάνοντας body shaming σε μια άγνωστη κοπέλα.

Ο χορευτής μαγνητοσκόπησε (χωρίς συγκατάθεση) μία άγνωστη σε αυτόν γυναίκα σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια ανάρτησε στο Instagram το βίντεο σχολιάζοντας ειρωνικά το βάρος και την ενδυματολογική επιλογή της.

Γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ φόρεσαν ριγέ μπλούζες και στηλίτευσαν το σχόλιο του χορευτή, όπως και εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου που στήριξαν τη γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της κεραυνοβολώντας τον Ξιαρχό με καυστικά σχόλια.

Πηγές: Reader, To Bήμα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα