ΑΘΗΝΑ
16:04
|
27.04.2024
Με ένα μήνυμα στο ΤΙΚ ΤΟΚ απέδειξε πως είναι ζωντανός "νικώντας" τα χάπια που δήλωσε πως πήρε για να αυτοκτονήσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βίντεο με κεντρικό μήνυμα «ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» ανέβασε απόψε στην πλατφόρμα ΤΙΚ ΤΟΚ, και λίγη ώρα μετά κατέβασε, ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό που έγινε γνωστότερος στο πανελλήνιο για τη χυδαία ρατσιστική ανάρτηση που έκανε χτες σε βάρος μίας άγνωστης κοπέλας με αφορμή το βάρος και το ντύσιμό της.

Ο Ξιαρχό απέδειξε με αυτή την κίνηση πως παραμένει εν ζωή μετά την αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, που κατά δήλωσή του επιχείρησε να κάνει νωρίτερα το απόγευμα.

Στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη»

Τα ίχνη του χορογράφου αγνοούνταν από το απόγευμα όταν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. τον αναζήτησαν στο Μενίδι, όπου και διαμένει, εντοπίζοντας λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό του αλλά όχι τον ίδιο.

Ο πατέρας του καλλιτέχνη μιλώντας σε ΜΜΕ εξέφρασε έντονη ανησυχία για την τύχη του γιου του.

Όλα ξεκίνησαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ξιαρχό απέναντι σε μία άγνωστη κοπέλα την οποία μαγνητοσκόπησε εν αγνοία της και στη συνέχεια ανήρτησε το υλικό στο Instagram με ειρωνικά σχόλια για το βάρος και την ενδυματολογική επιλογή της. Έκτοτε, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ενώ γνωστοί καλλιτέχνες έκαναν αναρτήσεις φορώντας ριγέ μπλούζες εραυνοβολώντας τον με καυστικά σχόλια.

Τάσος Ξιαρχό: «Είναι λίγο τρομακτικό... Ένιωθα πολύ άσχημα», η απάντηση της  Μαίρης που χλευάστηκε για την εμφάνισή της (βίντεο) | Ειδησεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα