ΑΘΗΝΑ
23:16
|
19.05.2024
Την προφυλάκιση των τριών ανηλίκων που κατηγορούνται ότι είναι μέλη της συμμορίας που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε άλλους ανήλικους αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακρίτρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την προφυλάκιση των τριών ανηλίκων που κατηγορούνται ότι είναι μέλη της συμμορίας που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε άλλους ανήλικους στο κέντρο της Αθήνας και στον Κολωνό αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Οι τρεις ανήλικοι είναι, σύμφωνα με τη δικογραφία, αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας, της σύστασης συμμορίας, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Το πρωί παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ανηλίκων και ο τέταρτος συλληφθείς, ένας 15χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ τον Οκτώβριο. Ο 4ος κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως οι ανήλικοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 16χρονου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγές: Dikastiko.gr, Το Βήμα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα