ΑΘΗΝΑ
19:42
|
25.04.2024
Ο 39χρονος Ντάρελ Μπρουκς έδρασε μόνος του και αντιμετωπίζει πλέον πέντε κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκπρόσωπος της αστυνομίας απέκλεισε απόψε το ενδεχόμενο τρομοκρατικού κινήτρου πίσω από την επίθεση με αυτοκίνητο SUV που εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης παρέλασης στην κωμόπολη Γουόκεσα ο 39χρονος Αφροαμερικανός Ντάρελ Μπρουκς, προκαλώντας το θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 40 (μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά που χαροπαλεύουν).

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης έδρασε αυτοβούλως δίχως συνεργούς ή σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση. Είχε δε λίγη ώρα πριν την επίθεση στην Γουκέσα επιχειρήσει να πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε μία γυναίκα, με την οποία λογομάχησε, μέσα σε βενζινάδικο.

Ο δράστης είχε πριν ένα μήνα αφεθεί ελεύθερος μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης έπειτα από σύλληψη για αντίσταση σε έλεγχο για ενδοοικογενειακή βία.

Την επίθεση εξαπέλυσε ο Αφροαμερικανός Ντάρελ Μπρουκς και σε βάρος του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, όσα δηλαδή και τα θύματα της επίθεσης που πραγματοποίησε εν ψυχρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα