ΑΘΗΝΑ
18:38
|
23.04.2024
Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι πλέον οι βανδαλισμοί και οι επιθέσεις νεαρών χούλιγκαν κοντά ή μέσα σε σταθμούς του Ηλεκτρικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις προσαγωγές περίπου 55 νεαρών χούλιγκαν, «οπαδών» της  ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προχώρησαν απόψε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εξαιτίας της συμμετοχής τους σε βανδαλισμούς και τον άγριο ξυλοδαρμού ενός διερχόμενου διαβάτη που βρήκαν στο δρόμο τους κατά την αποχώρησή τους από το κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Οι χούλιγκαν που έδρασαν με την «δύναμη» της αγέλης κάνοντας στο διάβα τους βανδαλισμούς σε δημόσια περιουσία ενώ πλησιάζοντας τον σταθμό του Νέου Ηρακλείου άρπαξαν τους πυροσβεστήρες επιχειρώντας προφανώς να προβούν σε καταστροφές συρμών του ηλεκτρικού, όπως είχε γίνει την περασμένη βδομάδα από τους νεαρούς χούλιγκαν άλλων αθλητικών ομάδων μετά από αθλητικό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αρκετοί από τους νεαρούς βάνδαλους εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ στον σταθμό Νερατζιώτισα όπου και συνελήφθησαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση βορειανατολικής Αττικής.

Οι βανδαλισμοί  σημειώθηκαν μετά τον αγώνα βόλεϊ γυναικών στο πλαίσιο του CEV Challenge Cup που δίνει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Οστράβα.

Επεισόδια και στο σταθμό Αττική

Νωρίτερα το απόγευμα σημειώθηκαν συμπλοκές οπαδών αθλητικών ομάδων υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε (κατάμεστο από επιβάτες) συρμό του ηλεκτρικού στον σταθμό Αττική με έναν τραυματία. Και σε αυτή την περίπτωση έγιναν προσαγωγές

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για πληγέντες

Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά στη Ζαχάρω κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα