ΑΘΗΝΑ
22:07
|
21.05.2024
Οδηγείται στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο γυναικοκτόνος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη. Ο 30χρονος που είχε εξαφανιστεί από χθες το βράδυ, εντοπίστηκε από αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του και συνελήφθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και οδηγείται στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε η διοίκηση του Νοσοκομείο ιδρύματος, η 29χρονη, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, που κατέληξε χθες το βράδυ, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ο ισχυρισμός πως «έπεσε από τις σκάλες» δεν ήταν καθόλου πειστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr ήταν χρήστης ουσιών και είχε απασχολήσει για συναφείς λόγους τις αρχές.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα