ΑΘΗΝΑ
20:35
|
19.04.2024
«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η υπουργός Παιδείας την επίθεση που δέχτηκε ο γυμνασιάρχης από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της στο twitter την επίθεση που δέχτηκε ο γυμνασιάρχης από την Πιερία από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Ανέφερε παράλληλα πως «έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Κεραμέως έχει ως εξής:

«Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Γυμνασιάρχη Πιερίας. Η επίθεση που δέχτηκε ήταν αδιανόητη. Μίλησα μαζί του και με τoν Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής. Θα προστατεύσουμε με κάθε μέσο την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

Υπενθυμίζεται πως το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, μια ομάδα αγνώστων ανδρών πήγε στο σχολείο και, αφού του πέρασε χειροπέδες, «συνέλλαβε» τον διευθυντή και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Οι «θεματοφύλακες» αφού πήγαν τον διευθυντή του σχολείου στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα